21.04.2009 г., 20:26 ч.

Любов, надявам се да те намеря 

  Поезия » Любовна
663 0 1

 

Стъпвам леко,

внимавайки какво ще направя.

Аз знам, че търся нещо,

търся онова, за което тъй силно копнея.

Надежда имам,

тя е силна и ме крепи,

за мен тя е земята, по която стъпвам,

даваща облик на мойте мечти.

И щастие имам,

то ми дава усмивки всеки ден

и в прегръдката на деня

аз чувствам,

че съм жива.

Имам и сълзи,

често появяват се в очите ми,

но без тях не може,

те ни правят още по-силни.

Да,

търся искрата на живота,

подпалила безброй сърца,

тя е красива и чиста,

и събира две души в една.

Не че бързам,

или няма време,

чувствам се малко тъжна

и сякаш безразлично неоценена.

Но скоро под крилете на надеждата и щастието,

о, любов, надявам се да те намеря!

 

 

© Тони Начева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??