19.03.2018 г., 11:01 ч.

Любов навярно 

  Поезия » Любовна
334 0 0

Любов, навярно

всеки пеете с песен,

навярно всеки

мечтае си за теб.

 

Любов, стоиш в

тъмен ъгъл,

свита на кълбо в

моето сърце.

 

Напираш да излезнеш,

но вратата май залостена

е тъй добре.

Сърцето мое знае,

 

че от тебе най-боли,

че сълзи едва отмиват

твоите следи.

Попари мечтите

 

създавани с дни,

заключих те добре

и прозорците затворих,

теб на свобода не ще те пусна вече.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??