Любов назаем аз не давам.
Обичам силно от сърце.
Когато любя не предавам,
а давам много с две ръце.
Любов назаем аз не търся.
Животът доста е суров.
Тъй всеки днес си носи кръста.
Да бъде истинска любов!
© Кремена Арменчева Всички права запазени