25 дек. 2022 г., 08:34

Любов назаем 

  Поэзия » Любовная
563 2 2

Любов назаем аз не давам. 
Обичам силно от сърце.
Когато любя не предавам,
а давам много с две ръце.

 

Любов назаем аз не търся.
Животът доста е суров.
Тъй всеки днес си носи кръста.
Да бъде истинска любов!


 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??