22.07.2016 г., 22:25 ч.

Любов омайна 

  Поезия
453 0 1

Не затваряй очите си за мен,

не ме лишавай от своя плен.

Не наранявай сърцето туптящо,

от твоята любов прекрасна.

 

Не оставяй птичето самичко,

без своето  другарче обичливо.

Недей ме изоставя, запомни го -

аз винаги ще те обичам мило!

 

При мисълта,че можех аз дa те загубя,

разпадна се сърцето ми кристално.

И моля те аз, мила, помогни,

да го залепя с твоята любов омайна.

 

Очите просълзяват се в мига,

спомняйки си всичко досега.

А душата ми, в бездънна яма,

пропада, щом до мен те няма.

 

Моля, скъпа, помогни ми,

да не падна в тази яма,

а да летя над земен рай,

със теб любов омайна.

© Николай Николов Всички права запазени

Едно от първите ми стихотворения.Надявам се да ви хареса. :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За мен е прекрасно, толкова чисто и искрено, красиво..., браво!
Предложения
: ??:??