Любовта от пръв поглед е нещото,
което не мога да скрия.
Ти ме заслепи.
Ти си всичко,
което виждам, когато затворя очи.
Искам това да бъде единственото нещо,
което няма да замениш,
да те държа заключена в сърцето ми.
Когато те прегърна,
искам всяка секунда,
всяка минута,
всеки час,
всеки ден с теб в обятията си.
Ако имах едно желание и можех да имам нещо на света.
Бих пожелал да съм тук с теб,
защото няма нищо по-прекрасно от това.
© Емил Богданов Всички права запазени