19.11.2008 г., 15:45 ч.

Любов от пръв поглед 

  Поезия » Любовна
725 0 4
♥Любов от пръв поглед♥

От пръв поглед в теб се влюбих и усещам, че сърцето си погубих.
Виж навън вали, така както вали и в моите очи.
В теб видях онова, което в други не съзрях.
Но въпреки всички тези километри, си толкова близо до мен
и държиш сърцето ми в плен. И то кърви от болка и страдание
по теб, мило мое създание. Трябва да знам, за да не се предам,
дали съм ти безразлична или поне малко симпатична,
дали и аз държа твоето сърце в моите ръце.
Ако е така, ще те целувам, мило мое създание, без никакво колебание.
Мисля, че вече те омаех, но не знаех.
Обичам те, това боли и само в мислите си ти!
И защо да се измъчваме взаимно?!
Продължавам да те искам единствено за мен
и все по-силно с всеки изминал ден.
Как искам да не те бях срещнала онази вечер,
за да не боли и сърцето да кърви. ♥






© Радост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • любовта боли....боли защото трябва да я заслужиш...познато чувство в твоето творение...не спирай да го обичаш колкото и да е далеко.Поздрави от мен
  • Лирическият,ако не влиза в сайта...няма как да прочете това писмо.
    Много лично писмо,не е поезия...струва си да му го пратиш на емейл
  • Толкова е тъжно и красиво...в тези редове открих част и от моята история..Поздравче!!!
  • И защо да се измъчваме взаимно?!
Предложения
: ??:??