30.07.2008 г., 19:04 ч.

Любов ти предстои... 

  Поезия » Любовна
714 0 11

Не искай повече. Не мога.

Прескочих много правила.

За да горя в тоя огън

и теб безцелно да те повлека.

 

Не искай повече. Не стига

желание, утеха и каприз.

Позволи ми твойта риза

да облека докато спиш...

 

Ще те погледам, няма да ме видиш

как грешна, лоша аз ще се стопя

под жегата на други грижи..

Ще се  изплача и ще прегоря.

 

На съмване ще съм далече.

Отплувала от твоите очи.

Не искам нищо вече.

На теб любов ти предстои...

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??