Не очаквам да те впечатля с моята поезия,
за чувства, знам, отдавна изпаднал си в амнезия.
Думата “любов” за тебе е тотално непозната –
първична мимолетна страст – това ти е мечтата!
Ала жените, драги – нежност и романтика обичат,
мъже, които в истинска любов да им се вричат!
Жените истински, като вселена необятни –
чиято същност само истинският мъж отгатва!
© Надя Уорендър Всички права запазени