27.07.2011 г., 20:01 ч.

Любов в минало време 

  Поезия » Любовна
747 0 1

Прелиствах страниците на живота

и знаеш ли какво открих,

че миналото ми си има име,

замислих се и малко съжалих.

 

Не че някога ще спра да помня,

любовта ти ме беляза,

на мене ти ми беше първият,

но след малка равносметка се оказа,

 

че няма втори още появил се,

а вече минаха години,

от другите ти някак открои се,

а нараних те, моля те - прости ми.

 

Казват някои, че любовта е преходна,

но тебе аз ще те обичам вечно.

За други май оказвам се негодна -

живея в спомени за минало далечно...

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??