5.05.2009 г., 21:55 ч.

Любов във времето 

  Поезия » Любовна
942 0 4

Докоснах те с писмата си
и ти се влюби в мен.
Пусна ме в душата си...
а тъй далеч си в своя ден.

Докосна ме с вълнението си
и аз се влюбих в теб...
Отворих ти сърцето си,
а ти изпълни го навред...

Докосна ни вълшебството
на обич всеотдайна...
Любов във времето -
красива, почти нереална...

И времето, и разстоянията,
и болката, и колебанията,
ни водят пак един към друг,
и срещата е точно тук -

във всеки миг на съвършенство,
с всяка секунда блаженство
на слетите ни души и тела -
прекрасните частици на любовта!

 

____________________________________

 

вдъхновено от филма "Къщата на езерото"

 и прекрасните клипове по него...

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??