Любов за двама
Погали ме нежно, меко, с чар,
затвори очи, красиво е, като сън.
Миличко и светло създание, потопи се в нашето ухание,
осъзнаваш ли силата на любовта,
тя те обгръща с воал на радостта.
Откъсни цвете за мен, с поглед говори,
всичко ни държи в плен на хубостта от този свят.
Сякаш виждам, в сияние облят, твоя лик пред мен сега.
Но истина е, държа ръката силна, с пръсти вплетени, усещам влажността
на вълнението от допира на нашите ръце.
Усмихни се невинно и детски, погледни ме - „обичам те” кажи ми,
после почувствай сърцето как бие силно.
Приближи се и силно прегърни ме,
почувствай сърцето ми туптящо.
С дъха неравномерен докосни ме, виж около нас всичко е искрящо!
„Обичам те” ще кажа със силен глас,
сега до мен бъди и се наслади,
дай ми всичката твоя страст, дива и необуздана.
Дай ми себе си и аз ще ти се дам, отнеси ме там,
със затворени очи, искам само теб, не виждам около нас, само чувствам нас.
Миличко, любов, сладка и прекрасна.
Нека се обичаме, нека се любуваме, това е красиво, най-ценно и неповторимо!
© Радост Иванова Всички права запазени