Aug 23, 2008, 8:19 AM

Любов за двама 

  Poetry » Love
1332 0 1

Любов за двама

 

Погали ме нежно, меко, с чар,

затвори очи, красиво е, като сън.

Миличко и светло създание, потопи се в нашето ухание,

осъзнаваш ли силата на любовта,

тя те обгръща с воал на радостта.

Откъсни цвете за мен, с поглед  говори,

всичко ни държи в плен на хубостта от този свят.

Сякаш виждам, в сияние облят, твоя лик пред мен сега.

Но истина е, държа  ръката силна, с пръсти вплетени, усещам влажността

на вълнението от допира на нашите ръце.

Усмихни се невинно и детски, погледни ме - „обичам те” кажи ми,

после почувствай сърцето как бие силно.

Приближи се и силно прегърни ме,

почувствай сърцето ми туптящо.

С дъха неравномерен докосни ме, виж около нас всичко е искрящо!

„Обичам те” ще кажа със силен глас,

сега до мен бъди и се наслади,

дай ми всичката твоя страст, дива и необуздана.

Дай ми себе си и аз ще ти се дам, отнеси ме там,

със затворени очи, искам само теб, не виждам около нас, само чувствам нас.

Миличко, любов, сладка и прекрасна.

Нека се обичаме, нека се любуваме, това е красиво, най-ценно и неповторимо!

© Радост Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??