"Деспот"
из разговор по GSM
Деспот съм ти!
С зелените си пасбища те храня
и с белите си извори те милвам...
Сърцето ти целувам до припадък!
Деспот съм ти,
но днес - разписвам ти СВОБОДЕН
и за из път напълвам ти торбата
със късмети!
Защо обувките ти още са развързани?
Превръщам залеза ти в изгрев.
Деспот съм ти!
(Не хвърлях бисерите си
на вятъра!)
26.03.09
© Латинка-Златна Всички права запазени
и на талантлива поетеса! ПОЗДРАВИ, ЗЛАТНО ЦВЕТЕ! БЪДИ!