25.12.2012 г., 11:54 ч.

Любовен блян 

  Поезия » Любовна
567 0 2

Гушнал съм възглавницата - като мен самотна,

мислейки как тя можеше да бъдеш ти,

как можеше с теб да направиме нощта страхотна,

а след това до мене кротко да зспиш.

И така с мислите си аз заспивам,

но и в съня ми пак си влязла ти.

Усещам как влюбено аз теб сънувам, 

теб, погледа блестящ и прекрасните коси.

Жената в теб ме кара да мечтая, 

как някой ден до мене ще стои.

Жената, за която аз гадая

желае ли с мен любов да сподели.

© Иван Тарлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??