25.12.2008 г., 11:20 ч.

Любовен еликсир 

  Поезия » Друга
895 0 5
Ще се превърна в нежна фея,
еликсир любовен аз ще сътворя,
така ще чувствам, че живея,
и че раздавам много, много доброта.

Ще взема нежност от цветята,
ще сложа първо нея там,
ще взема обич от децата,
тя чиста и невинна е, знам.

После топлина от слънцето ще взема,
от луната светлина ще прибера,
от пчеличките целувка ще отнема,
за да се роди тя - ЛЮБОВТА.

Ще я подаря на всеки,  който има нужда,
за да видя щастие в нечии очи,
и тъгата да е вече чужда,
а светът да стане по-красив!

Честито Рождество Христово на всички! Бъдете обичани и щастливи!

© Дидка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??