3.05.2023 г., 22:20 ч.

Любовен край 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
216 0 0

ЛЮБОВЕН КРАЙ

 

Край на този любовен романс,

не ми е нужен , твоя любовен аванс!

Не ми придавай сцени - от романтичния прованс!

Жалък ставаш с твоите лъжи - проклети!

Извинявай, но да не си изгубения син на Капулети?

Не, разбрах! Навярно трябва , ти да ми повториш и

за любов повече да не ми ти говориш!

 

Безмислено е за любов да ми говориш!

Щом на думи само ще остане тя!

Срамно е ,тази дума да изричаш, щом на

лъжите все още ти се вричаш!

 

Слагам край на лъжите ти , жестоки!

Подарявай ти на други гонококи...

Не ми давай , вече твоите насоки!

Стига ! Бягай на далече !

Защото само в проблеми ме въвлече!

 

Kr /Asi/ Poetry   

03/05/2023г.

© Karolinne Kolewa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??