22.06.2006 г., 20:19 ч.

ЛЮБОВЕН РАЙ 

  Поезия
769 0 3

   "Обичам те" ми каза ти
   и сякаш луната ни озари.
   Пътя наш тя осветява,
   път, осеян с цветя,
   път, водещ до гората на любовта!

   Ние живеем в свят на неправди,
   свят,в който оцеляваш с борба.
   Но намеси ли се любавта на двама,
   живота става безкрайна драма,
   драма, изпълнена с любов и неразбирателство,
   от която всеки очаква щастлив край!

   Аз за тебе съм готова
   да те следвам като робиня.
   С любовта си те подкрепям,
   с любовта си те обичам,
   с любовта си ти се вричам,
   вечно тебе да обичам!

   Всеки има цел една:
   да усети топлината на любовта,
   да почувства сладостта и огорчението
   и да реши дали е способен да обича.

   Аз намерих своя път
   живота си да ти отдам до смърт.
   Да съм с теб и ти с мен
   чак до сетния ни ден.
   Всичко правя в твое име,
   защото любовта ти покори ме.

   ЗА ТЕБ ЖИВОТА СИ ЩЕ ДАМ - ТИ СИ МОЯ БОЖИ ДАР!!!

© Дори Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави от мен,Дори!
  • Чувствата ти са прекрасни
    те подвласни са на любовта

    Спираш няъде от римите неясни
    явно това стила е на младостта

    П.П. Светослав , едва ли от там някой се учи да пише стихове
    А двойката си дай на някой който дори и не знае за съществуването на този сайт . Щом някой млад човек тук е влязъл , това говори много за него и заслужава уважение и добър прием .

    Успех Дори !
  • браво! харесва ми! 6 от мен!
Предложения
: ??:??