"Обичам те" ми каза ти
и сякаш луната ни озари.
Пътя наш тя осветява,
път, осеян с цветя,
път, водещ до гората на любовта!
Ние живеем в свят на неправди,
свят,в който оцеляваш с борба.
Но намеси ли се любавта на двама,
живота става безкрайна драма,
драма, изпълнена с любов и неразбирателство,
от която всеки очаква щастлив край!
Аз за тебе съм готова
да те следвам като робиня.
С любовта си те подкрепям,
с любовта си те обичам,
с любовта си ти се вричам,
вечно тебе да обичам!
Всеки има цел една:
да усети топлината на любовта,
да почувства сладостта и огорчението
и да реши дали е способен да обича.
Аз намерих своя път
живота си да ти отдам до смърт.
Да съм с теб и ти с мен
чак до сетния ни ден.
Всичко правя в твое име,
защото любовта ти покори ме.
ЗА ТЕБ ЖИВОТА СИ ЩЕ ДАМ - ТИ СИ МОЯ БОЖИ ДАР!!!
© Дори Петрова Все права защищены