6.10.2012 г., 15:55 ч.

Любовен роман 

  Поезия » Еротична
2083 3 16

- Как се пише роман?

- С молив - казваш ти...


Ще напиша с устни най-желаните думи,

запленени в съкровени мечти,

и с език ще докосна най-красивите струни,

затрептели в две сродни души.


Ще те милвам нежно и дълго, омайно,

ще целувам очите ти, светли лъчи,

ще прегръщам гърдите ти с обич, безкрайно,

обладана от сластни вълни.


Ще се любим бурно и тихо, и страстно,

ще напишем нова вълшебна глава,

в романа любовен, започнал внезапно,

без начало и край, под щастлива звезда.




© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??