5.09.2015 г., 20:27 ч.

Любовен връх 

  Поезия » Любовна
377 0 0

Дали разбих, чаровнице, мита,

че всички са еднакви, подли, груби?...

Качих ли те чудесно до върха,

където никой друг не те е любил?...

 

И вярваш ли, че доста е възможно -

да те целуват други, както аз?...

Кажи ми честно, много ли е лошо -

че имам страстен орган? И душа...

 

Марин Тачков

4 септември 2015 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??