27.03.2008 г., 11:45 ч.

Любовен заместител (брутално чужда) 

  Поезия » Любовна
906 0 7
Прости за моето вяло необичане,
щастлив си в своето незнание,
в мен няма обич, само безразличие,
друг диша в моето съзнание.

От чувства силни не изгарям,
а шепна ти, че те обичам,
докато в себе си повтарям -
,,Оставаш само заместител

на онзи, другия, когото щом получа -
ще те захвърля като стара дреха,
на обич не можах да се науча,
но ти си пристан, сигурна утеха''.

Щом пусна те и имаш обич друга,
и пламъка в очите и усещаш,
ще осъзнаеш своята заблуда,
че в моите очи не си го срещал.

За тебе малко ще тъгувам,
щом се лиша от твоето удобство
                                            мимолетно
ще съжаля, когато се се сбогувам,
любовен заместител  беше просто,
                                        но перфектен.

© Добрияна Манолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??