30.01.2007 г., 14:53 ч.

Любовен зов 

  Поезия
638 0 2

Любовен зов във този миг простена
жестока истина –далечна и неземна
сред капките от вино и сълзи
откри се Тя във моите очи

Една красива тъжна балерина
обвита в булото на пепелта
една самотна мъничка картина
потънала в усмивката на старостта

Любовен зов и капчици от вино
далечен порив на измислена надежда
възлюбена жена-спираща дъха
открива вечерта с усмивката на вечната
ористница
под имета сьдба

Една невероятна балерина
усмихната в градина от бодли
един опияняващ пълководец
понесен по течението на страстта

Любовен зов
осмислящ свойто съществуване-
от аромата на жена
жестока истина –далечна и неземна
сред капките от вино и сълзи-
откри се Тя вьв моите мечти

© Радина Гечева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ДА НО АЗ ПОНЕ СИ ПИША САМА ПРОИЗВЕДЕНИЯТА И НЕ КОПИРАМ ЧУЖДИ ИДЕИ-ЗАРАЗЛИКА ОТ ТОВА КОЕТО СИ ПРОЧЕЛА ВЧЕРА!!!...
    А ИНАЧЕ БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА КОМЕНТАРА
  • тази стара балерина в картина... вчера също присъстваше в нечий стих.
Предложения
: ??:??