6.10.2007 г., 21:58 ч.

Любовна афера ли? 

  Поезия
888 0 3
Пак тръпна в очакване странно
и гледам среднощния мрак.
Отнякъде чувам далечния влак.
Силует изниква там бавно.

Той ми извиква, разгръща нощта.
Поднася ми роза червена
и казва: "За теб е родена."
Последва целувка една.

Любовна афера може да стане това.
Но засега, тихо и с мяра,
остава една проста игра.
Да, игра е. Игра на слова.

© Димана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??