Огнени сърца - любовна драма,
символ на безкрайната любов,
обич и сълзи - игра за двама,
отговор на истинския зов.
Истината - пътят към жената,
връзката към вечната любов,
и радост, и копнеж в сърцата,
отговор на истинския зов.