8.12.2004 г., 19:53 ч.

Любовна енигма 

  Поезия
939 0 0

          ЛЮБОВНА ЕНИГМА

 

Ти идваш, сядаш право срещу мен,

eдва прикриваш своето вълнение,

любовно гледаш ме – тъй както всеки ден,

ех, зная: аз съм твоето спасение

във скучния ти прозаичен делник

и никой друг не може да ме замени,

завинаги ще бъдем неразделни,

освен ако смъртта ни раздели.

Разбрахте ли, поети, кой съм аз?

© Атанас Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??