9.05.2012 г., 17:10 ч.

Любовна жертва 

  Поезия » Любовна
672 0 0

Любовна жертва

паднах отново.

Любовен антидот

искам аз много!

 

Любовен донор.

Мога аз да ти бъда!

Любовен дарител.

Само твой да бъда!

 

Любовни мисли.

Главата се тресе!

Любовни грешки.

Защо все мои са, все?

 

Любовна тирада -

това само е в мене.

Любовна армада,

но ти не искаш това бреме!

 

Любовна заблуда

илиза, че било е.

Любовна амплитуда!

Само мигла в око е!

 

Любов ли да още

търся и да смея?

Любов или приятелство?

Със Тебе или със Нея?

 

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??