Ще бъда благодарен и тих:
дано се вместя в кратък стих!
Но днес мащабите са други...
Воюват съпрузи със съпруги!
И все пак, сънувам ли това,
или са приповдигнати слова?!
О, Боже! Създай неимоверно чудо!
Или пък някаква терапия за лудост...
© Стойчо Станев Всички права запазени