Сърцето ми от теб е обсебено,
като малка птичка в златна клетка е пленено.
Обичам те и страстно те желая
и себе си не мога да позная.
Любовна мъка сърцето ми изгаря,
в пламенни копнежи тялото ми се терзае,
пак твоите прегръдки да познае.
Душата ми за твоята душа копнее,
тялото ми с твойто тяло да се слее.
Устните ми жадни твоите да срещнат
и очите влюбени щастливо да проблеснат !
Мислите ми ден и нощ по тебе бягат.
Сънят не идва в моите очи
и търси теб в нощта омайна,
и търси теб и обичта безкрайна...
© Рая Найденова Всички права запазени