13.10.2016 г., 19:10 ч.

Любовна нежност 

  Поезия » Любовна
348 0 5

 

Ти изтри цялото ми минало и ето,
вземи палитрата на есента
и с топлите нюанси на сърцето
сътвори най-истинската си мечта
за теб и мен, за нашата Вселена,
за топлите ни залези в нощта,
за всеки изгрев, посрещнат със надежда,
където спира времето на радостта.

 

Вземи душата и ме нарисувай нежно,
защото с теб ще сбъдна любовта.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??