10.04.2019 г., 12:01 ч.

Любовна нощ 

  Поезия » Любовна
568 0 0

 

Ръката ти нежно рисува 
знаци по моята кожа.
Кръвта ми под нея лудува.
Да спре не иска. Не може.
Задъхани падат звездите,
копнее за обич земята.
Нощта развява къдрици
и тайни с було замята.
Утрото плахо наднича,
засрамено си скрива очите.
В прегръдка страстна заключени
двама с теб сме заспали

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??