6.05.2008 г., 8:23 ч.

Любовна поезия 

  Поезия
1069 0 7
Слънцето да любя искам,
ще съм негова Луна,
свещи ще са ни звездите безброй,
ложе - Космосът безкраен.

Вятъра див да любя искам,
ще съм негова Гора,
свещи ще са ни вълчите очи,
песни ще ни пеят с вълчия си вой.

Храстите за нас
клони ще сплетат.
Денят и Нощта
за нас ще са Космоса.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??