May 6, 2008, 8:23 AM

Любовна поезия 

  Poetry
1070 0 7
Слънцето да любя искам,
ще съм негова Луна,
свещи ще са ни звездите безброй,
ложе - Космосът безкраен.

Вятъра див да любя искам,
ще съм негова Гора,
свещи ще са ни вълчите очи,
песни ще ни пеят с вълчия си вой.

Храстите за нас
клони ще сплетат.
Денят и Нощта
за нас ще са Космоса.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??