Лято е.
Юнак се влюби в хубавица.
Болест го налегна, но
от любовта не се умира.
Винаги дарява щастие и красота.
Нощ и ден юнакът се терзаел.
А дали момата го харесва
Почнал той да я ухажва.
Рисувал с думи своята любов.
Искал тя да го хареса.
Копнеел за нейната любов.
А момата само се усмихнала.
За нея този ден е сбъдната мечта.
Когато срещнеш своята сродна душа.
А любовта да ти бъде приятел.
© Наско кирилов Всички права запазени