В любовна приказка живея с тебе,
в любовна приказка сме аз и ти,
във приказките само няма време,
и влюбено вървя след две очи.
И любовта е в приказния вятър,
безкрайна и безмълвна свобода.
И хоризонтът там е слънчев, ведър,
изпълнен е със много красота.
Две думи сме във свят вълшебен,
оставили тревоги и беди,
ти толкова си близък и далечен,
но наш е приказният свят, нали?
Ако във приказката се изгубиш,
ще те намеря и ще те спася.
Повярвай, моля те да не тъгуваш,
защото ще е наша любовта!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени