Mar 8, 2023, 7:31 AM

Любовна приказка 

  Poetry » Love
604 0 2
     Любовна приказка

 

В любовна приказка живея с тебе,

в любовна приказка сме аз и ти,

във приказките само няма време,

и влюбено вървя след две очи.

 

И любовта е в приказния вятър,

безкрайна и безмълвна свобода.

И хоризонтът там е слънчев, ведър,

изпълнен е със много красота.

 

Две думи сме във свят вълшебен,

оставили тревоги и беди,

ти толкова си близък и далечен,

но наш е приказният свят, нали?

 

Ако във приказката се изгубиш,

ще те намеря и ще те спася.

Повярвай, моля те да не тъгуваш,

защото ще е наша любовта!

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??