24.11.2018 г., 3:59 ч.

Любовна присъда 

  Поезия » Любовна
712 0 0

Любовна присъда -  духовни окови, 

погрешно ли влюбен във тебе съм бил, 

и песен любовна сърцето ми трови, 

в минора на черен барут и тротил.

За тебе едва ли мъжът съм бил... 

 

О, скъпа, не виждаш ли лютия пламък, 

в очите пожар - в душата ми дим, 

в любовна присъда изглеждам ли жалък, 

хулен - нехулен, любим - нелюбим. 

За тебе едва ли мъжът съм бил... 

 

 

 

© Иван Бодуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??