23.04.2008 г., 22:32 ч.

Любовна пътека 

  Поезия » Любовна
853 0 3
По пътеката дълга вървях бавно, бавно
и макар това да беше много отдавна,
спомням си днес аз листата, тревите,
как шумоляха във мрака липите.

По тази пътека вървях и в мрака
лице на момче развълнува душата.
Сякаш бе денем! Очите му сиви
светнаха в мрака. Тъй бе красиво!

И до сега тези очи красиви
до мен са, и са все така сиви.
По тази пътека вървим и сега.
По пътеката, на която срещнахме любовта.

© Адриана Вричива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??