20.11.2007 г., 12:06 ч.

Любовна стихия 

  Поезия » Любовна
955 0 18

Любовта, която ти ми даде,

не бе спокойна,

беше земетръс.

Със нея аз летях с крила на птица

и реех се във синьото небе,

а после много отвисоко падах

и се заравях долу във пръстта.

 

 

Тя беше ураган, помитащ всичко.

След туй избухваше като вулкан.

И с лава огнена опожаряваше,

но никога спокойно с теб не бе.

 

 

Със теб се чувствах в рая, после в ада.

Но никога във златната среда.

Със полюсни емоции ме завладяваше

и въпреки това ТЯ оцеля.

 

 

Издигна  се от пепелта

кат ФЕНИКС,

разпери бляскавите си крила

и днес за лошите и хубавите мигове

в живота ми

аз искрено на теб благодаря.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??