Гласът ти нежен пак се чува,
отсреща пак се виждаш ти,
в мене тежка буря все бушува,
все за теб и твоите очи.
В този миг веднага те спечелих,
толкова красива беше ти,
любовната стрела прецелих,
днес очи от теб не отделих.
© Никола Диманов Всички права запазени