19.09.2010 г., 22:01 ч.

Любовна стрела 

  Поезия
601 0 0

   Празно е сърцето ми без твоята любов.

   Сълзите по лицето ми солени са от тъга.

   Празни са мислите ми без твоя благослов,

   чудя се как така изчезна си любовта.

   Мъката е обзела цялото ми сърце,

   а обичта ти смела в спомени те зове!!!

   Огън ще запалиш с клечка от кибрит,

   а пожарът не ще гали, а в мен ще гори!

   Мисълта за теб е отнела пламналата свещ,

   а восъкът се стича по ръцете ми като лед!

   Тайните зловещи навяват ми сега,

    че за последно ще видя любовната ти стрела!!!

© Янислав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??