16.07.2008 г., 18:19 ч.

Любовна треска 

  Поезия » Любовна
628 0 2

Нима ме виниш, когато се доближа до теб.

С върха на езика си те топля.

Плъзгам се по тялото ти.

Става ми горещо, а студът прониква в мен.

В плен съм на твойте ръце.

Съживявам те, като статуя.

Нима не мога да те докосна отново.

Да ме почувстваш как те гушкам.

Треперя по теб.

Ела и ме плени отново.

Виждам очите ти как греят за мен.

Светлината ме обхожда.

А аз се крия в плен на мислите ти.

Приеми ме каквато съм.

Преобрази ме отново.

Погали ме.

Ти гориш като пламък.

Искам нещо да ти кажа...

Ти си част от сърцето ми.

Ти прониза тялото ми като сън.

Ти си всичко за мен.

Остани в моето съзвездие.

Жадна съм за да остана до теб.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??