20.05.2022 г., 11:17 ч.

Любовна война 

  Поезия » Любовна
324 0 0

Когато луната в червено блести,

навява за спомени в летните нощи,

в жарава любов пламтяха звезди,

когато със тебе живеехме още.

 

И нашата обич прерастна в пожар,

но зная от него, че всекиго бяга,

в душата ми пепел, в сърцето ми жар,

съдбата обърна живота ни в сага.

 

Заря от емоции и силни мечти,

чертаеха пътя на нашата драма,

и чу се гласът - от небето ехти,

че тази война е само за двама.

 

Така че когато луната блести,

спомни си за мене любима и мила,

да махнем войната от нашите очи,

да върнем обратно нашата сила.

 

 

 

 

© Иван Бодуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??