16.12.2016 г., 23:06 ч.

Любовни искри 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
624 1 0

Тихо, тихо в тишината

се процеждат звуци

от две туптящи сърца!

Любовта тлее около им.

Запечатва всеки миг помежду им.

И изгубените един се другиго намират.

Любовните искрици

огън в сърцата им подпалват.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??