Dec 16, 2016, 11:06 PM

Любовни искри 

  Poetry » Love, Free verse
636 1 0

Тихо, тихо в тишината

се процеждат звуци

от две туптящи сърца!

Любовта тлее около им.

Запечатва всеки миг помежду им.

И изгубените един се другиго намират.

Любовните искрици

огън в сърцата им подпалват.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??