31.01.2008 г., 22:41 ч.

Любовни трепети 

  Поезия » Любовна
1906 0 2

Ние се обичахме
и в любов се вричахме,
но уви,
вече нищо не върви.
Аз ти се доверих 
и ти поверих
моето сърце,
а ти ми го взе
и разби на хиляди
мънички звезди...
Защо криеш любовта ни -
нима се страхуваш от баща ми?
Трябваше направо да ми кажеш,
че не ме обичаш вече,
вместо все да ме отхвърляш -
малко мое и сладко мече! 

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??