....................................................................
ЛЮБОВНИЦА
Тя е зла.
Тя е лошата.
Тя е тази, която краде любимия.
Тя е тази, която превръща спомена в сълзи.
Любовницата е тази, която получава
откраднатите мигове.
Любовницата е тази, която получава
скъпите подаръци.
Любовницата е тази, коята получава
негарнтираните обещания.
Любовницата е тази, която
винаги ни плаши.
Тя е другата.
Тя е грешната.
Тя остава сама.
Тя е нашият страх.
Монетата има две страни -
съпруга или грешница.
А може би поне веднъж
и ние сме били - любовницата...
- другата!!!
© Боряна Ганчева Всички права запазени
Обаче разбирам и Рени, тя говори за изпълнението, не за идеята! И е права! Не зная как може да се помогне тук, вероятно, като се пренапише!
И познавам достатъчно добре Ренката, за да зная, че не е тръгнала да се заяжда! Не и тя!
Аз - по може, макар и да не го правя в момента!