13.08.2021 г., 6:14 ч.

Любовно 

  Поезия » Любовна
213 1 3

Изплаши ли те моята любов?

Не се плашѝ, аз не играя скрито.

За мене тя е свише благослов.

Не мога просто с крак да я подритна.

Затуй се изразявам без преструвка,

обичам ли, раздавам се докрай.

Не можеш само със една целувка,

да завладееш мислите ми. Знай,

любов ли давам, искам във замяна

да ме обичат истински и много,

да се затворят старите ми рани

и заедно да газим във дълбокото.

Не се плаши, а ме обичай, моля те,

и нека всеки миг да е различен,

да вярваме, че вечно ще е пролет,

а ние сме родени да обичаме!

 

11.08.21

 

 

 

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Приятно...
  • Много благодаря за подкрепата, която ми даваш и за хубавите думи!
  • Много истинско, прочувствено и изпълнено с любов...
    Поздрав, за красивият стих!
Предложения
: ??:??