3.12.2010 г., 19:44 ч.

Любовно откровение - 9 

  Поезия » Любовна
854 0 3

На разпродажба съм. Цена без конкуренция.

При влизане човек загубва слово.

Дори и набедената интелигенция

ме граби алчно и по много.

Видът ми е разголен. В тон съм.

Със покупателното търсене – синхронна..

Докарали са цял вагон

от мойта същност всесезонна.

Купете ме. Носете вкъщи.

Мога всякаква да бъда.

И да се смея, и в поза съща

 да плача мога. До полуда.

Ще ви напомням често за продажбите.

След свършване ще тичате за още.

С молби и блеснали очи ще се нагаждате

към моите  страсти нощем.

А денем ще  линеете на работа.

Очаквайки на  слънцето превала.

И знаете, че дело съм на Дявола.

Но ще  се молите за моята възхвала.

Любов съм. Разпродавам се. Не чакам.

Защото  топла всичките ме искате.

И утре пак, преди да си е тръгнал мрака,

на опашката за мен  ще се притискате...


(И касов бон да си изискате!)


© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оооо,това е всичко друго,но не и Любов!Всички ,които знаят стойността и съдържанието на тази дума не биха я принизили да я поставят до разпродажби и дяволи!!!Това е най-специалната дума,която живее в друго измерение!!!
  • Не и разпродажби...!!!
    "Любов съм. Разпродавам се. Не чакам.
    Защото топла всичките ме искате.
    И утре пак, преди да си е тръгнал мрака,
    на опашката за мен ще се притискате..."



  • Хубаво.Отивам да прочета и другите осем броя, в това определено има хляб. Поздрав.
Предложения
: ??:??