3.03.2011 г., 20:47 ч.

Любовно признание 

  Поезия » Любовна
2573 0 3

Точно ти

знаеш как

мръсно и полека

от тялото ми

да събличаш всяка дреха

после да пиеш за мене

с мене

сълзите ми да събираш

в радост да ме превръщаш

и после да ме отричаш

да бягаш далече

да точно така

ти единствено знаеш това

 

 

Tи си съвършенството

на моите грешки

а когато с теб греша

създавам неповторима

любовта

 

Всяка крачка назад

все по-близо към теб ме докарва

всичко губи значение

и душата вече не е в изгнание

защото това е

само едно малко

любовно

признание

 

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??